logo

Belépés, regisztráció:
01. Minden felhasználó belépésével automatikusan elfogadja a szabályokat. A szabályok be nem tartása semmiféle mentességet nem ad, ezért hivatkozási alap nem lehet.
02. Korábban tiltott felhasználó admin engedéllyel térhet vissza azonos nick néven.
03. Mivel a felhasználók a chaten nick nevükkel szerepelnek, a személyes sértésre, adatvédelemre vonatkozó szabályoknál nickek megnevezését személy megnevezésének kell tekinteni.
04. A regisztráció tiltásra kerül a szabályok megsértése esetében.
05. Regisztálni csakis személyes emailcímmel lehetséges. Ideiglenes emailcímekkel regisztálni TILOS! Az ilyeneket azonnal tiltjuk, töröljük!

Nick nevekre vonatkozó szabályok:
01. Amennyiben a nick név chat nevet tartalmaz, az operátoroknak joga van tiltani.
02. Amennyiben a nick név trágár kifejezés, az operátoroknak joga van tiltani.
03. Amennyiben a nick név már létező nick névre hasonlít, szintén tiltható.
04. Egy felhasználó egy nick nevet regisztrálhat, a több nick használata tiltott.
05. Egy felhasználó CSAK indokolt esetben használhat másik nicket, amit köteles a 'Többnickek' topicban leírni.
06. Amennyiben egy korábban már tiltott felhasználó kíván bejelentkezni, szintén tiltható.

Adatvédelmi szabályok:
01. Az adatvédelmi törvény betartatása minden - még a lezárt - chatszobákra, a privát üzenetekre, valamint a userinfóra, blogokra és fórum bejegyzésekre is vonatkozik.
02. Chat, fórum illetve blog bejegyzés NEM tartalmazhat személyes adatot, telefonszámot. Kiírás esetén az operator vagy admin figyelmezteti a felhasználót és törli a hozzászólást.
03. Amennyiben a felhasználó userinfójában személyes adatot közöl, ezen adatok valódiságáért a felhasználó felel.
04. A üzemeltetői és a tárhelyszolgáltató nem vállal felelősséget a nem megfelő működéséből eredő károkért, lassulásért, szolgáltatás-kiesésért, adatveszteségét!
05. A felhasználók személyes adatait harmadik fél részére bírósági eljárás nélkül nem adjuk ki.
06. A fenntartja magának a jogot, hogy jelen szabályzatot egyoldalúan módosítsa, bővítse a felhasználói jogok keretén belül.

Reklámok tilalma:
01. A reklámok tilalma valamennyi chatszobára, userinfóra, blogra és fórum hozzászólásra is vonatkozik.
02. Ha a chatszobában konkurens chat neve, vagy a nevére vonatkozó utalás vagy url jelenik meg, akkor az operator vagy az admin az adott hozzászólást vagy az adott szoba tartalmát törli.
03. Amennyiben a chatszobában javaslat, vagy kérés jelenik meg a konkurens chatek látogatását illetően, szintén törlésre kerül az adott hozzászólás vagy a szoba tartalma.
04. A userinfóban megjelenő chat-reklám esetén minden felhasználó kötelezhető az infó átírására. Amennyiben ez nem történik meg, az operátoroknak és adminok joga az adott felhasználó törlése.
05. A blogban megjelenő chat-reklám esetén az operátorok vagy az adminok törlik az adott blog-bejegyzést.
06. A fórumban megjelenő chat-reklám esetén az operátorok vagy az adminok törlik az adott fórum hozzászólást.
07. Azt a felhasználót, aki több ízben megszegi a chat-reklámra vonatkozó szabályokat, az operátorok, adminok tilthatják.

A rend fenntartásának szabályai:
01. A sértésekre vonatkozó szabályok valamennyi chatszobára, userinfóra, blogra és fórum hozzászólásra is vonatkoznak.
02. Amennyiben az említett helyek valamelyikén sértés jelenik meg, a sértést elkövető felhasználót az operátorok vagy adminok figyelmeztetés után némíthatják (ideiglenes tiltás) max 24 óra időtartamra, az adott esetnek megfelelően, egyéni elbírálás szerint.
03. A sértések ismétlődése esetén a sértést elkövető felhasználót az operátoroknak vagy adminoknak joguk van tiltani.
04. Amennyiben a sértés nevet (vagy adott személyre való utalást) is tartalmaz, az operátorok vagy az adminok törlik szükség esetén a hozzászólást vagy az oldal tartalmát.
05. Személyes sértések esetén az operátorok vagy az adminok elbírálása alapján a sértést elkövető felhasználó tiltható, figyelmeztetés után.
06. Az operátorok vagy az adminok sértésnek minősíthetik a folyamatos illetlen, tiszteletlen, obszcén vagy trágár hozzászólásokat is. Ez a viselkedés ugyanis a chat rendjével, annak nyugalmával szembeni sértés lehet.
07. A userinfóban megjelenő sértés esetén minden felhasználó kötelezhető az infó átírására. Amennyiben ez nem történik meg, az adminok törölheti a felhasználót.
08. A blogban megjelenő sértés esetén minden felhasználó kötelezhető az adott blog-bejegyzés törlésére. Amennyiben ez nem történik meg, az adminok törlik az adott blog-bejegyzést.
09. A fórumban megjelenő sértés esetén a fórum hozzászólás törlését az operátor vagy az admin végzi el.

Adminok és operátorok:
01. Az operátorok hatásköre: némítás, tiltás és moderátori hatáskörök (szoba hozzászólás, szoba tartalom törlése) valamint segítségnyújtás. A szabályok betartása érdekében használják jogaikat.
02. Operátorokat admin nevezhet ki.
03. Operátorok, amennyiben nem megfelelően használják jogaikat, vagy visszaélnek azzal, operátori hatáskör megvonással, ami szintén az adminok kizárólagos joga.
04. Az operátorok tevékenységükről - kérésre - az adminoknak beszámolni kötelesek, illetve intézkedésüket indokolniuk kell.
05. Az adminok az operátorok döntéseit, illetve intézkedéseit szükség esetén felülbírálhatják.
06. A lezárt magánszobákban a szobatulajdonosok jogaikkal teljesen szabadon élhetnek, a chat szobákra vonatkozó szabályok betartása mellett.

Chatszobák:
01. Chatszobát bármely felhasználó nyithat.
02. Chatszobát tulajdonosa és - szükség esetén - operátor vagy admin bármikor törölhet.
03. A folyamatosan használaton kívüli szobákat az operátorok vagy az adminok törölhetik.
04. A nem zárt szobákba bármely felhasználó bármikor beléphet.
05. A lezárt magánszobákba a jelszó jogosult birtoklásával lehet belépni, melyet a szoba tulajdonosa adhatja meg.

Hozzászólás, üzenetírás:
01. A chatszobákban bármely felhasználó hozzászólhat, a szabályok betartása mellett, a zárt chatszobákban hozzászólás csak a jelszó ismeretében lehetséges.
02. Privát üzenetek korlátozás nélkül küldhetőek, az ide vonatkozó szabály betartása mellett.
03. Körüzenetet valamennyi felhasználó részére admin küldhet.
04. A felhasználóknak kötelezettség nélkül lehetőségük van arra, hogy kizárólag az általuk meghatározott nickektől kapjanak privát üzenetet, illetve bizonyos általuk meghatározott nickektől ne kaphassanak privát üzenetet, azaz tiltsanak nickeket. Ezt a döntésüket mindenki köteles tiszteletben tartani, de ez nem vonatkozik az admin körüzenetére, üzenetére. Ezeket mindenki megkapja.
05. Blog-bejegyzést bármely felhasználó készíthet, illetve saját blogbejegyzését bármely felhasználó bármikor törölheti.
06. A blog-bejegyzésekben az adatvédelmi, reklámra vonatkozó, és a rend fenntartására vonatkozó szabályokat be kell tartani. A blogbejegyzések törlésre kerülnek abban az esetben, ha valamely szabályt, illetve a jó érzést sértik. Az illetlen, gúnyos, sértő és trágár bejegyzések is törlésre kerülnek.
07. Fórum topicokban CSAK a témával kapcsolatban szabad hozzászólni, minden más hozzászólás törlésre kerül.
08. Fórum hozzászólás NEM tartalmazhat névsmileyt és túlzott smiley használatot.
09. Chat hozzászólás tartalmazhat névsmileyt viszont túlzott smiley használatot NEM.
10. Chat/fórum/blog EGÉSZ területén tilos a személyeskedés, egymás lejáratása, kulturálatlan viselkedés, rendes eszmecsere megzavarására, az obszcén és vulgáris szavak alkalmazása, a faji, nemzeti, vallási, nemi, politikai és egyéb megkülönböztetés, eloítélet használata!
11. A hozzászólásra vonatkozó szabályzat megszegése először felszólítást, majd némítást von maga után!

Utolsó módosítás: 2018.02.02.-
RandiClub

© 2007-2019